Erkeklere Özel Göz Çevresi Bakımı
Ana Sayfa Erkek Erkeklere Özel Göz Çevresi Bakımı

Erkek

Erkeklere Özel Göz Çevresi Bakımı

Hepimiz günlük koşuşturmamızda kendimize vakit yaratmayı unutuyoruz. Uzun toplantıların, işlerin getirdiği yorgunluk, stres, uykusuzluk gibi etkenler cildimizde pek de görmekten hoşnut olmayacağımız sonuçlara yol açabiliyor.

Göz çevresinde en çok karşılaşılan şikayetlerin başında göz altı halkaları, şişlikler ve kaz ayakları olarak bilinen kırışıklıklar geliyor. Bunların görünümünü azaltmak için;

  • Cildin nem dengesini korumanızda en önemli etkenlerden biri olan su tüketimine dikkat etmelisiniz.
  • Göz çevresinde çoğunlukla ödem ve şişliklere neden olan tuz tüketimi de bir o kadar dikkat edilmesi gerekenler arasında yer alıyor.
  • Ne yaparsak yapalım, vücut düzenli ve yeterli bir uyku almadığında bundan ilk olarak göz çevremiz etkileniyor ve görmek istemediğimiz şişlikler meydana gelebiliyor. Bu nedenle vücudunuza ihtiyacı olan uykuyu vermeye özen göster.

Tüm bunların yanında sizler için derlediğimiz özel ürünler eşliğinde göz çevrenizde meydana gelen kırışıklık, şişlik ve koyu halkalar gibi sorunları minumuma indirebilirsiniz…

Sephora Collection-Creme Yeux Eclat Göz Kremi

Formülünde sülfat, paraben, formaldehit, fitalat, mineral yağ, retinil palmitat, oksibenzon, kömür katranı, hidrokinin, triklosan ve triklokarban gibi maddeleri bulundurmayan Sephora Collection’a ait tamamen vegan olan ve geri dönüştürülmüş plastikten üretilmiş ambalaja sahip Brightening Eye Cream, göz çevresini nemlendirirken, koyu halka, torbalanma ve yaşlanma işaretlerinin görünümünü azaltmaya da yardımcı olur. Tüm cilt tipleri için uygundur. Kuruluk, koyu halkalar ve torbalanma gibi göz çevresine özel endişeleri hedefler.

The Inkey List-Caffeine

İçerdiği kahve özleriyle antioksidan özelliğine sahip göz çevresi serumu, gözlerinizdeki şişliği ve koyu halkaları azaltmaya yardımcı olur.

Filorga – Time-Filler – Göz Çevresi Kırışıklık Giderici Krem

Güçlü peptit içeriği ile kırışıklıkları önleyerek cildin olabildiğince daha pürüzsüz görünmesine yardımcı olur. Göz altı halkalarının görünümünü azaltmaya ve peeling etkili yapısıyla tüm göz çevresi bakımınına destek olur.

Givenchy – Le Soin Noir Göz Kremi

İçerdiği siyah yosun özleriyle göz altı halkalarına ve göz çevresinde oluşan kaz ayağı görünümüne doğal bir çözüm sunar

Biotherm – Total Recharge Göz Çevresi Bakım Kremi

Göz çevresinde rahatlamış, daha canlı bir görünüm kazanmak ve daha az kırışıklık görünümüne sahip bir cilt görüntüsüne ulaşmanıza destek olur.

 

 

Clinique – Repairwear Laser Focus Eye Bakım Kremi

Göz çevresindeki elastikiyet kaybı görünümünü ve kaz ayağı görünümünün azalmasına yardımcı olur.

 

 

Cilt bakımının günlük hayatımızda önemli bir rolü olduğunu beylere hatırlatarak göz çevresi bakımı için kullanabilecekleri ürün önerilerimizi listeledik.

 

Bakım rutinini tıraş olmanın bir adım ötesine taşımaya hazır mısın? Sadece yüzünü yıkayarak ve tıraş olarak cilt bakımını tamamladığını düşünüyorsan yanılıyorsun. Yüzün en çok dikkat çeken kısımlarından olan göz çevresi için özel bakım rutinleri oluşturman ve bunları düzenli olarak uygulaman gerekiyor.