ERKEKLERİN TATİL BAVULUNDA OLMASI GEREKEN BAKIM ÜRÜNLERİ 
Ana Sayfa Erkek ERKEKLERİN TATİL BAVULUNDA OLMASI GEREKEN BAKIM ÜRÜNLERİ 

Erkek

ERKEKLERİN TATİL BAVULUNDA OLMASI GEREKEN BAKIM ÜRÜNLERİ 

Erkekler için cilt ve vücut bakımı, en az kadınlar kadar önemli. Ruhunu dinlendireceğin bir tatilde vücudunu da unutmamalısın! Uzun süre güneş, deniz suyu ve çeşitli dış etkenlere maruz kalacağın sıcak yaz günlerinde, cildini ve saçlarını kuruluktan ve güneşin zararlı etkilerinden korumak, erken yaşlanma belirtilerinin önüne geçecektir. Tatil bavuluna şimdiden eklemen gereken ürünleri senin için seçtik. 

Briogeo – Farewell Frizz Smoothing Shampoo

Farewell Frizz Pürüzsüzleştirici Şampuan, saçın doğal yağlarını nemlendirip korurken temizler. %91 doğal içeriğe sahip formülü, kuşburnu, argan ve hindistan cevizi yağlarıyla zenginleştirilmiştir. Saçların pürüzsüz ve parlak kalmasına yardımcı olur. Düz, dalgalı ve kıvırcık saçlar için uygundur. 

Clarins – Clr Suncare Face Stick SPF50

Stick formu sayesinde kullanım kolaylığı sağlayan yüksek güneş koruyuculu bu kremi, outdoor sporlarda ve hassas bölgeler için tercih edebilirsin. Şeffaf, hafif ve görünmez bir yapıya sahip bu kullanışlı, yanınızda götürebileceğiniz ürün sayesinde yüzünüzün hassas veya aşırı derecede güneşe maruz kalan bölgelerini koruyun.

Biotherm Homme Yüz Temizleme Jeli 

Biotherm Homme yüz temizleme jeli Nettoyant Visage, cildi temizler ve ferahlatır, cildi tıraş için hazırlamaya yardımcı olur. Biotherm’in tüm ürünlerinde eşsiz yenileyici içerik Life Plankton™ bulunmaktadır.

YSL – Y Eau de Parfum 

Harekete geçmekten korkmayan erkeklerin tercihi Y – Eau de parfum’u keşfedin. 

Üst notalar: Bergamot, aldehitler, zencefil, limon, nane,

Orta notalar: Menekşe yaprağı, adaçayı, sardunya, elma, ananas,

Alt notalar: Misk, ambergis, tütsü, köknar balzamı, sedir ağacı, vetiver.

 

Sephora – Do Not Drink Sage + Tonka Parfüm Seti

Bu set, 50 ml ve her yere götürebileceğiniz 10 ml seyahat boy parfümlerden oluşur. Başkasına veya kendinize hediye almak için mükemmel bir seçenek!

Adaçayı + Tonka Esansı, gevrek adaçayı ile duyulara hitap eden tonka esansını birleştirir. %87 oranında doğal içeriklerle formülize edilmiştir.