KIŞ AYLARINA ÖZEL VÜCUT BAKIMI
Ana Sayfa Vücut Bakımı KIŞ AYLARINA ÖZEL VÜCUT BAKIMI

Vücut Bakımı

KIŞ AYLARINA ÖZEL VÜCUT BAKIMI

Özellikle havaların soğumasıyla beraber cildimiz her zamankinden daha fazla neme ve bakıma ihtiyaç duyar. Yüzümüz ve ellerimiz kadar vücudumuza da bu süreçte ihtiyaç duyduğu bakımı sağlamayı atlamamaya özen göstermeliyiz.

 

Doğru ve gerekli cilt bakımı yapılmadığı takdirde cildimiz, nemini ve sahip olduğu parlaklığı kaybeder. Vücudunuzu sakinleştirmek ve dinlendirmek için keyifli bir banyo ilk adımınız olabilir. Hem ruhunuzu hem de bedeninizi dinlendirmek eminiz ki gününüze huzur katacaktır.

Bir yandan da vücuttaki kan akışını dengelemek daha pürüzsüz bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Bu doğrultuda her gün vücudunuzu doğal liflerden yapılmış bir fırça ile fırçalarsanız gerekli kan akışını sağlamış, vücudu toksinlerden arındırmış ve doğal yağ üretimine destek olmuş olursunuz.

 

Tüm bunların yanı sıra vücudunuza gerekli nem ve parlaklığı kazandırmak için destek alabileceğinizi düşündüğümüz ürünleri de sizler için derledik.

 

Sol De Janeiro – Brazilian Bod Buff Smoothing Scrub ‘N’ Mask – Arındırıcı Vücut Maskesi

İçeriğindeki Brezilya kuvarsının parçalı kristalleri, Amazon’un kili ile arındırılan cildin daha parlak ve pürüzsüz görünmesine yardımcı olur.

 

 

Sunday Rain Relax + Unwind Banyo Bakım Seti

Karpuz ve nane özleri içerin nemlendirici süt sayesinde sağlık ritüelinizi ferahlatıcı bir dokunuşla bitirebilirsiniz.

 

 

Truly Unicorn Fruit – Vücut Yağı

İçeriğindeki Matcha, Acai, Chia, Rose özleri, vitaminler, besinler ve antioksidanlarla renkli ve nem dolu bir deneyim sunar.

 

 

La Mer Body Cream

İçeriğindeki yosun özlerinden aldığı güçle cildi derinlemesine ve uzun süreli olarak nemlendirir. Cildi yumuşatır ve aydınlanmasına yardımcı olur.

Frank Body Original Coffee Scrub Coffee 

Doğal özlü kahve çekirdekli bu peeling cildi ölü hücrelerden arındırarak, cildinizde yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm elde etmenize yardımcı olur.


Atelier Rebul Pharmacy Herbal Vücut Yağı

Üzüm çekirdeği, avokado, hindistan cevizi yağı gibi en üst kalitede bitkisel yağların buluşmasından doğan bu %100 doğal, besleyici, hafif yapılı Vücut Yağı, cildinize ipeksi bir yumuşaklık ve sağlıklı bir görünüm kazandırır. Antibakteriyel ve antiviral özellikleri ile bilinen misket limonu, limon, fesleğen ve paçuli saf uçucu yağlarının karışımından meydana gelen kokusu canlandırıcı etkisi sayesinde kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlar.

 

Gülsha Gül Özlü El Bakım Kremi

Gül Özlü El Bakım Kremi , değerli gül esansiyel yağı içeren %99.8 doğal kaynaklı aktif bileşenlerin özel bir karışımıdır. Ellerinizi nemlendirirken besleyen gülsha gül özlü el bakım kremi içeriğindeki Jojoba yağı, Avocado yağı, Alovera özü ile harmanlanmış gül esansiyel yağı ile cilt bariyerini güçlendirerek cildinizin kendini onarmasına yardımcı olur.

 

 

Chanel Chance Eau Vive Vücut Nemlendiricisi

Cilde satenimsi yumuşaklık sağlarken bir enerji dalgası gibi tüm vücudu sararak zarif bir koku verir.

Medical Beauty Research Mbr Cell – Power Firming Body Lotion

Cildi canlandırır, düzleştirir ve gerer. Cildi hissedilir derecede yumuşatmaya yardımcı olurken cilde ferah bir pırıltı kazandırır.

Merci Handy Deodorant – Hello Sunshine

Alüminyum, paraben, alkol içermeyen deodorant cildinizi ferahlatır.