SEPHORA COLLECTION: SEYAHAT TUTKUNU ERKEKLERİN YANINDA
Ana Sayfa Erkek SEPHORA COLLECTION: SEYAHAT TUTKUNU ERKEKLERİN YANINDA

Erkek

SEPHORA COLLECTION: SEYAHAT TUTKUNU ERKEKLERİN YANINDA

Cilt bakımı ritüellerinden vazgeçmeyen seyahat tutkunu erkekler, Sephora Collection’ın eğlenceli dünyasından her cilt tipine uygun ürünleri tercih ediyor.

Seyahat boyunca erkeklerin yanında olan Sephora Collection, birbirinden zengin içerikli serumlar, nemlendiriciler ve vücut ürünleriyle bakım tutkusuna keyif katıyor. Erkeklerin bakım çantasının olmazsa olmazlarını bir arada buluşturan özgün formüller, geniş bir şeçkiyle sunuluyor.

Gün boyunca cildin nemlenmesine ve canlı bir şekilde görünmesini destekleyen bakım ürünleri, erkeklerin yaz sıcaklarında özlediği ferahlığı da ortaya koyuyor. Sağlıklı bir cilt görünümüne yardımcı olan kolaylıkla uygulanma özelliğine sahip Sephora Collection’ın doğal içerikli ürün yelpazesi, erkeklerin radarına girmeyi başarıyor.

Sephora Collection ürünlerini, www.sephora.com.tr, Sephora mobil uygulaması ve Sephora mağazalarında keşfetmenin tam zamanı…

Sephora Collection Yumuşatma Etkili Losyon

Sephora Collection losyon, cildin gün boyu ihtiyaç duyduğu nemi ve yumuşaklığı cilde sağlıyor.

Kremsi ve yağsız olan bu ürünün içeriği yüzde 94 oranında doğal bileşime sahip… Formülündeki hyaluronik asitle anında pürüzsüz ve nemlendirilmiş bir cilt sunuyor.

Sephora Collection Köpüren Duş Jeli

Sephora Collection köpüren duş jeli 5 karşı konulamaz koku seçeneğiyle dikkat çekiyor. Yeniden ikonik şişesine dönen duş jelleri, banyonuzu keyfine renk katıyor.

Sephora Collection Güçlendirici Saç Serumu 

Saç kalitesini iyileştirdiği bilinen Biotin, yapısı Keratin’e benzeyen bitki kökenli Biotin ve Proteinler ile zenginleştirilmiş bu güçlendirici serum, daha yoğun ve kalın saçlar için ideal bir yardımcı oluyor. Saç üzerinde yağlı bir çizgi bırakmayan ürün, saç bakımını destekliyor.