SEYAHATİN YOL ARKADAŞLARI SEPHORA COLLECTION’DA!
Ana Sayfa Erkek SEYAHATİN YOL ARKADAŞLARI SEPHORA COLLECTION'DA!

Erkek

SEYAHATİN YOL ARKADAŞLARI SEPHORA COLLECTION’DA!

Özgür ruhlu erkeklerin vazgeçilmez yol arkadaşı Sephora Collection, yaz sezonuna özel sunduğu seyahat boyu ürünleriyle yaz heyecanına eşlik ediyor.

Mini boylarıyla dikkat çelen kolaylıkla her atmosfere taşınan ürünler arasında; Do Not Drink’in aromatik parfüm seçkisi, Sephora Collection bakım kremleri, seyahati keyfe dönüştüren kitler bulunuyor.

Seyahat tutkunu erkeklerin bavullarının olmazsa olmaz ayrıntısı olan Sephora Collection ürünleri, muhteşem yolculukların vazgeçilmez ayrıntısı olarak yerini alıyor.

Sephora Collection’a ait tüm ürünleri, www.sephora.com.tr , Sephora Türkiye mobil uygulaması ve Sephora mağazalarında keşfedebilirsiniz.

 

Sephora Collection Do Not Drink / Adaçayı + Tonka Fasulyesi Seti EDP & Duş Jeli Seti 

Do Not Drink’in lezzetli kokular doğal kökenli güzel içerikleri, enfes şaşırtıcı notalarla birleştiren bir parfüm koleksiyonu sunuyor. Adaçayı + Tonka Esansı, gevrek adaçayı ile duyulara hitap eden tonka esansını birleştirerek, duyulara hitap ediyor. %87 oranında doğal bileşenlerden oluşan formül, Pancardan elde edilen bitkisel kökenli alkol ile formüle edilmiş olup harika esanslardan seçilmiş doğal hammaddeler içeriyor. Odunsu ve aromatik notalar, bizi hayat dolu vahşi bir doğanın kalbine bırakıyor.

 

 

Sephora Collection Sakal Bakım Yağı – Nemlendirici + Yumuşatıcı

Erkek bakım kategorisinin vazgeçilmezi olmaya aday; Sephora Collection sakal bakım yağı, %97 oranında doğal kökenli bileşenlerden oluşan formülüyle, cildi nemlendirirken, sakalınıza da yumuşaklık hissi veriyor. Moringa yağı ve Biberiye özünün karışımından oluşan ve hızla nüfuz eden içeriği sakalınızı besleyip, yatışmasına ve rahatlamasına yardımcı oluyor.

Sephora Collection Weekend Set

Bu özel set; kremlerinizi, losyonlarınızı, pudralarınızı,balmlarınızı ve temizleyicilerinizi koymak için harika bir seyahatin kapılarını açıyor. Sabah bakımınızdan gece rutininize kadar ihtiyacınız olan her şeyi yanınızda.

 

Sephora Collection Nemlendirici Krem

Sephora Collection nemlendirici kremin formülündeki HydroSenn gün boyu cildin yumuşak kalmasına yardımcı oluyor ve dışardan gelebilecek zararlara karşı koruyor. Yapışmayan ve yağlı olmayan hafif dokusuyla cildi yatıştıran ve güçlendiren bu krem, keyifli bakım rutini sunuyor.

Sephora Collection Çok Amaçlı Yüz ve Vücut Temizleyicisi

Sephora Collection cildinize özen gösteren temizleyicisi ile % 98 doğal kaynaklı bileşenlerle formüle edilerek, bitki özleri ile zenginleştiriliyor. Yüz ve vücudu nazikçe temizlemek için cömert bir köpüğe dönüşen ürün, besleyici, peeling-yumuşatma veya peeling-arındırıcı olarak kullanılıyor. Mükemmel temiz cilt ve çok daha fazlası için meyve ve bitkilerin tüm gücünü tek bir üründe sağlıyor.