Babalar Günü’nü Sephora Ayrıcalıklarıyla Kutla
Ana Sayfa Erkek Babalar Günü'nü Sephora Ayrıcalıklarıyla Kutla

Erkek

Babalar Günü’nü Sephora Ayrıcalıklarıyla Kutla

Haziranın üçüncü pazar günü kutlanan babalar günü, babalarınızın ve baba olan yakınlarınızın onurlandırıldığı, onlara olan sevginizi hissettirebildiğiniz özel günlerden birisidir. Babalar Günü yaklaşırken, hepimiz onları ne kadar sevdiğimizi kendilerine göstermek isteriz… Tabii bir yandan da “Ne hediye alsam?” sorusu hepimizin aklında… Babalar günü hediye fikirleri için yazımızı okumaya devam edin…

2021 Babalar Günü Ne Zaman?  

“Babalar günü ne zaman?” sorusunun cevabı eski çağlardan bu zamana kadar değişim göstermiştir. Eski çağlarda her zaman Şubat ayında kutlanan bu özel gün, modern çağda Haziran ayının üçüncü pazar günü kutlanmaktadır. İlk olarak Amerika’da kutlanan bu gün, daha sonra günümüze kadar Haziran ayının Üçüncü pazar günü kutlanmaktadır. Bu özel günde babanıza ve sevdiğiniz tüm babalara çeşit çeşit hediyeler alabilirsiniz.

Babalar Günü Hediye Tavsiyesi Nelerdir?

Babalar Günü’nde bu heyecanınıza ortak olan Sephora, birbirinden farklı ürünleriyle babaların bakımlı görünümüne eşlik ediyor. Babalar günü hediye fikirlerinde babanızın kişiliğini ve çekiciliğini ön plana çıkaracağı ikonik erkek parfüm önerileri, bakım rutininin vazgeçilmezi olan sakal bakım ürünleri, ışıl ışıl, daha canlı ve sağlıklı bir görünüm için erkek cilt bakım ürünleri ve çok daha fazlası Babalar Günü indirimi ile Sephora’da sizleri bekliyor.

Sephora, Babalar Günü kampanyaları ile erkek parfümlerde net %20 indirim avantajıyla muhteşem bir fırsat sunuyor. Babaların kendini daha özel hissetmesini sağlayacak olan cilt bakımı ürünlerinde ise üyelere özel 2.ürüne %30 indirimiyle babaları gülümsetmeyi başarıyor.

Sizler için listelediğimiz ürünlere ve çok daha fazlasına ait tüm ürünleri, Sephora.com.tr , Sephora Türkiye mobil uygulaması ve Sephora mağazalarında keşfedebilirsiniz.

Gentleman Givenchy EDT

Givenchy, modern zamanın centilmen erkekleri için zamansız, zarif ama cesur bir koku yarattı. Lavanta ve irisin beklenmedik çiçeksi dokunuşu, tatlı armut ile birleşince duyguları harekete geçiriyor. Paçuli ve deri notası ise kokuya maskülen bir karakter katarak farklılığını ortaya koyuyor.

 

 

Acqua Di Gio Profondo

 

Acqua di Giò Profondo, Acqua di Giò’nun deniz akorları etkisinde şekillenmiş yoğun bir yorumudur. Bir kokudan daha fazlası olan Aqua di Giò Profondo, ruhun derinliğine büyüleyici bir derin dalışı temsil ediyor. Özgürlük, duyusallık ve modern erkeklik değerlerini kucaklayarak, daha derin bir boyut ortaya çıkarıyor.

Usta parfümör Alberto Morillas tarafından yaratılan Acqua di Giò Profondo, denizlerin derinliklerini yansıtan zarif, neredeyse opak, lacivert buzlu bir cam şişe içerisinde üretildi.

 

K by Dolce & Gabbana

K by Dolce & Gabbana, yeni bir erkeklik çağını kutlayan bir parfüm. Turunçgiller, kan portakalı ve Sicilya limonunun tazelik karışımı sayesinde İtalyan kırsalını ve Akdeniz öğle güneşini çağrıştırıyor. Canlandırıcı ve erkeksi kokusu, taze ve keskin bir not için ardıç meyvesi ile zenginleştiriliyor. Patlayıcı biber özünün beklenmedik bir dokunuşu, K by Dolce & Gabbana‘ya benzersiz, iddialı bir kişilik veren akor bir nota ekliyor.

 

 

Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Mask

Estée Lauder Advanced Night Repair serum teknolojisinin kullanıldığı ilk göz maskesini gururla sunuyor. Konsantre formülü ile maksimum nemlendirme sağlayarak, çevresel faktörlere karşı cildi korumaya yardımcı oluyor. Yalnızca 1 uygulamada göz çevrenizin daha taze ve aydınlık bir görünüme kavuşmasını destekliyor. Çizgi ve kırışıklık görünümünü azaltmayı amaçlıyor. Advanced Night Repair Göz ürünlerine destek olarak haftada 1 uygulandığında, gözle görülür bir onarım sağlamaya yardımcı oluyor.

 

 

 

Sephora Collection Smoothing Hydrating Fluid -For Men

%94 doğal içerikle formüle edilmiş Sephora Collection nemlendirici sıvı, kremsi, yağsız bir dokuya sahip… Cildinize hızla nüfuz eder, pürüzsüzleşmesine ve aynı zamanda nemlenmesine yardımcı oluyor.

Doğal kökenli hyaluronik asidin nemlendirici özelliği sayesinde gün boyu daha rahat olan cildiniz dış etkenlerden daha iyi korunuyor. Doğal kökenli peptitler, sıkılaştırıcı etkileri ile biliniyor.

 

Biotherm Day Control 72 Saat Etkili Erkek Sprey Deodorant

 72 saat yüksek performans ve terlemeye karşı uzun süreli koruma sunan Day Control 72H deodorant; her koşulda ter kokusuna karşı koruma sağlıyor.  İz bırakmayan içerik, dermotolojik olarak test ediliyor. Smart Protect ™ teknolojisi içeren formül terlemeyi azaltıp kontrol altına almaya yardımcı oluyor.. Biotherm’in tüm ürünlerinde eşsiz yenileyici içerik Life Plankton™ bulunuyor.

Babalar Günü hediyesi konusunda her zaman özel olduğunu hissettiren Sephora, tüm babalara vermiş olduğu değeri tekrar gözler önüne seriyor. Babalar Günü kampanyaları ile babanıza ve sevdiğiniz tüm babalara unutulmaz hediyeler almak için Sephora’yı ziyaret edebilir ve birbirinden şık hediye seçeneklerinden birini seçebilirsiniz.