VERSACE’NİN TUTKULU VE KAHRAMAN RUHLU SERİSİ EROS’UN YENİ ÜYESİ: EROS PARFUM
Ana Sayfa Parfüm VERSACE'NİN TUTKULU VE KAHRAMAN RUHLU SERİSİ EROS'UN YENİ ÜYESİ: EROS PARFUM

Parfüm

VERSACE’NİN TUTKULU VE KAHRAMAN RUHLU SERİSİ EROS’UN YENİ ÜYESİ: EROS PARFUM

 

Versace’nin en sevilen erkek parfüm serisi Eros’un yeni üyesi Eros Parfum,serinin diğer üyeleri Eros EDT ve Eros EDP’ye göre daha yoğun parfüm esansına sahip içeriğiyle ailenin en çarpıcı ve kalıcı ürünü olarak ön plana çıkıyor. Versace Kreatif Direktörü Donatella Versace, Eros Parfum’ü şu şekilde özetliyor: “Eros, Yunan aşk tanrısı gibi tutkulu, kahraman ruhlu ve romantiktir. Eros Parfum için bu eşsiz ruhu temsilen duygusallık, güven ve içsel güç hissini yansıtan içerikleri tercih ettim.”

Aromatik-oryantal koku ailesinden gelen yeni Eros Parfum, mandalina ve limon notaları ile açılışı yaparak narenciye notalarının serinletici etkisini hissettiriyor. Mistik odunsu notalar parfüme zenginlik getirerek gerçek bir duyusal keyfin yoğunluğunu yaşatıyor.

Eros Parfum,vegan ilkelerine uygun bir  kokudur. Herhangi bir hayvansal içerik  veya hayvanlardan elde edilen herhangi  bir bileşene sahip değildir.

Eros serisiyle özdeşleşen mavi tonlar, Akdeniz yaşam tarzının esintilerinin yanı sıra Antik Yunan sanat ve kültürünün modern bir yorumudur. Eros Parfum: Aşk, tutku, güzellik ve baştan çıkarıcılığı muhteşem bir şekilde ön plana çıkaran elementleriyle, Versace’nin efsanevi evreninde erkekler için gücün yükselişinin manifestosu…

Koku ailesi: Esperidik, aromatik, oryantal.

Tepe Notalar: İtalyan limonu, İtalyan mandalinası, defnegiller, elemi ağacı, karabiber.

Kalp Notalar: Meyveli gül, mısır sardunyası, lavanta, misk adaçayı.

Dip Notalar: Sakız reçinesi, kaşmeran, paçuli, vanilya.