Yeni NARCISO Eau De Parfum Cristal ile tanışın!
Ana Sayfa Parfüm Yeni NARCISO Eau De Parfum Cristal ile tanışın!

Parfüm

Yeni NARCISO Eau De Parfum Cristal ile tanışın!

 

 

NARCISO RODRIGUEZ, ikonik NARCISO koleksiyonuna ışıltılı ve daha ilk anda bağımlılık yapacak yeni koku NARCISO Eau De Parfum Cristal‘i sunar.

 

 

NARCISO Eau De Parfum Cristal, kadının gerçek benliğini ortaya çıkarırken onun özgün kişiliğini de yansıtır. Parlak üst notaları, saf narin kalbi ile iç ışığın özünü yakalar.

 

Saf Işığın Parlaklığı

İkonik NARCISO şişesi en saf haliyle ortaya çıkıyor. NARCISO koleksiyonunun imza silüetini paylaşan, yarı saydam cam küpün içinden ruhani bir ışıltı yayılıyor, grafik çizgileri ışığı doğal bir kristalin yüzleri gibi yansıtıyor. Kontrastlı mat pembe bir başlıkla tamamlanan şişe, NARCISO kadını ile aynı büyüleyici parlaklığı yayıyor.

 

 

Baştan Çıkarma Sanatı

Benzersiz bir varyasyon

NARCISO koleksiyonu, baştan çıkarma sanatını yeniden yorumluyor; her bir koku, kalbinde misk ve ikonik odunsu imza ile tamamlanır ve benzersiz kompozisyon varyasyonlarıyla dönüştürülür.

 

NARCISO EAU DE PARFUM POUDREE

Beyaz yasemin yaprakları ve Bulgar gülünün çiçek karışımıyla hassas bir baştan çıkarıcılık yakalar.

NARCISO EAU DE PARFUM AMBREE

NARCISO eau de parfum ambrée, portakal çiçeği ve ylang-ylang’ın egzotik çiçekleriyle çevrelenmiş baştan çıkarıcı bir sıcaklık yayar.

NARCISO EAU DE PARFUM CRISTAL

Şimdi NARCISO eau de parfum cristal, yeni bir iç ışık ve doğal çekicilik hikayesiyle baştan çıkarmaya saygı duymaya devam ediyor.